Doneren

anbi icoon 

Stichting Sanjuna heeft van de Belastingdienst  de ANBI-status (ANBI = Algemeen Nut Beogende Instelling) toegekend gekregen.  Dat houdt in dat giften aan de stichting  aftrekbaar zijn voor de belastingen (het gedeelte dat boven de 1% drempel uitkomt).

Voor het doneren zijn er de volgende mogelijkheden

  1. Een periodieke gift: dit kan maandelijks, per kwartaal of jaarlijks zijn middels een periodieke betaling via je eigen bank.
  2. Een toezegging voor een jaarlijkse gift voor een periode van 5 jaar op basis van een overeenkomst. In dat geval is de gift voor 100 % aftrekbaar (de 1 % drempel is dan niet van toepassing).
  3. Een toezegging dat je het schoolgeld gedurende de schooltijd voor een leerling wil betalen. Voorbeelden: een beurs voor een basisschoolleerling kost € 50 per jaar, een lyceumleerling € 80. Dat kan bijvoorbeeld door een overeenkomst zoals onder 2 vermeld.
  4. Een eenmalige gift: of zelf overmaken of via de donatieknop onderaan.

Als je een bijdrage geeft, kun je aangeven voor welk project of doel je het wil geven. Indien die aanwijzing ontbreekt beslist het bestuur over de besteding.

Het bankrekeningnummer van de Stichting is:

NL88 TRIO 0786 7128 80
t.n.v Stichting Sanjuna te Amsterdam
onder vermelding van: gift, eventueel aangevuld met doel.

Voor een overeenkomst voor 5 jaar kun je onderstaand formulier downloaden en invullen in tweevoud: beide exemplaren ondertekenen en opsturen naar Sanjuna, waarna je een exemplaar, door Sanjuna getekend, retour krijgt. Het beste kun je het formulier downloaden (klik op onderstaande link, en dan op 3e knop van rechts in de zwarte bovenbalk) en vervolgens openen. Klikken op ‘Sign’-knop rechts boven in grijze balk, dan kun je het formulier met je computer invullen.

Overeenkomst periodieke gift

Om meteen geld over te maken vul je hieronder het bedrag in dat je wilt geven  en klik je op de knop ‘Doneren’. Dan kom je in iDEAL terecht en kun je de betaling afronden.
Let op: het bedrag dat je invult dient een komma met 2 decimalen te bevatten, dus bijv. 2,50 of 10,00.

Donatie € -

 

 

 

ondersteuning Empada in Guinee Bissau